lunes, 23 de noviembre de 2009

La sèrie “El Internado” ja disposa d’un joc de realitat virtual

L’exitosa sèrie misteriosa “El Internado” que s’emet a Antena 3 va començar a emetre la sisena temporada el passat dilluns dia 16 de novembre. Amb l’inici d’aquesta nova temporada, la productora de la sèrie, Globomedia; la cadena que l’emet, Antena 3 i la marca Coca- Cola s’han involucrat en una nova iniciativa que consisteix en llançar el propi joc de realitat alternativa d’aquesta sèrie a la comunitat digital Happening, de Coca- Cola. Aquesta iniciativa invita als usuaris a participar en un joc de pistes que arranca a la web de Coca-Cola, recolzat en la sèrie d’Antena 3 on necessàriament s’hauran de trobar les pistes per continuar jugant i que portarà aquest repte, fins i tot, al carrer. Altres sèries nord-americanes, com ara “Héroes” o “Perdidos” van obtenir gran èxit a l’optar per aquest tipus de joc de pistes que utilitza diferents suports. El joc s’ha posat en marxa coincidint amb la sisena temporada de la sèrie i continuarà fins que aquesta finalitzi, la pròxima primavera. Aquest comptarà amb 60 vídeos i 22 proves.

El joc incorpora dos nous personatges: Yago, un antic alumne del centre que ha desaparegut, i el seu amic Humberto, que intenta trobar-lo. Per això, llança un missatge de socors a l’audiència de la sèrie i els invita a entrar a www.dondeestayago.com. En aquesta, els interessats podran trobar els detalls per culminar aquesta recerca, seguint les pistes que s’ofereixen cada setmana a la pròpia web, a la sèrie televisiva i altres que aniran sorgint. No es tracta de cap concurs ni hi haurà un premi final, sinó que aquesta iniciativa el que tracta és d’atraure l’atenció dels fans de la sèrie i dels seguidors d’aquest tipus de jocs on line en general.

És la primera vegada a Espanya que els internautes poden interactuar amb una sèrie de televisió, endinsant-se en aquesta i participant en la resolució d’un dels seus misteris. Per primera vegada, també, la ficció salta a la realitat a través de les pistes ubicades a diferents capítols de la temporada, a Happening i a escenaris reals. Aquests indicis permetran a l’espectador poder avançar en la resolució del misteri on line, que transcorrerà de forma sincronitzada amb l’emissió de la temporada, de manera que les pistes correspondran al capítol emès.

Dondeestayago.com planteja una trama paral·lela de misteri, totalment interrelacionada i integrada amb la producció i amb Happening, que permetrà als jugadors participar de manera activa a la sèrie, escoltar les indicacions d’alguns dels personatges més representatius, caminar pel bosc que rodeja la Laguna Negra i, fins i tot, entrar a l’escola.

No hay comentarios:

Publicar un comentario